آموزش متنی زبان برنامه نویسی جاوا

در این قسمت از وبسایت پرووید، دوره آموزش رایگان زبان برنامه نویسی جاوا را به شما تقدیم می کنیم. شاید بدانید که زبان برنامه نویسی جاوا، یک زبان برنامه نویسی سطح بالا و یا اصطلاحاً high level می باشد که در ابتدا توسط sun microsystems توسعه داده شد و در سال ۱۹۹۵ منتشر شد. جاوا بر روی گستره وسیعی از پلتفرم ها از قبیل؛ ویندوز و mac OS و بسیاری از ورژن های unix قابل اجرا می باشد.

در این دوره آموزشی، درک کامل و عمیقی از زبان برنامه نویسی جاوا را دریافت خواهید کرد. این دوره آموزشی، با استفاده از مثال های بسیار ساده و کاربردی با روشی کاملاً عملی، زبان برنامه نویسی جاوا را به شما آموزش می دهد. تمامی برنامه نویسان عزیز، در هر سطحی که باشند می‌توانند از این دوره آموزشی استفاده کنند.

چرا باید زبان برنامه نویسی جاوا را یاد بگیریم

زبان برنامه نویسی جاوا برای دانشجویان رشته کامپیوتر و تمامی متخصصانی که می خواهند در حوزه توسعه نرم افزار و مهندسی نرم افزار به طور ویژه کار کنند یک ضرورت است. در حوزه توسعه نرم افزار، زبان برنامه نویسی جاوا یکی از مهمترین زبان هایی است که باید فرا گرفته شود. در ادامه برخی از مزیت های یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا را برای شما قرار داده ام که می توانند شما را متقاعد به یادگیری این زبان برنامه نویسی کنند:

برای شما
  • شی گرا بودن: زبان برنامه نویسی جاوا یک زبان کاملا شی گرا است. هر چیزی در زبان برنامه نویسی جاوا، یک شی و یا object به حساب می‌آید. در رابطه با این موضوع در بسته ی آموزش ویدئویی شی گرایی در سی شارپ توضیحات بیشتری را خدمت شما ارائه داده ایم. علاوه بر این می توانید از آموزش ویدئویی مفاهیم برنامه نویسی شی گرا (OOP) در سی شارپ استفاده کنید. زبان برنامه نویسی جاوا به سادگی می‌تواند بر اساس مدل برنامه‌نویسی شی‌گرا گسترش داده شده و قابلیت‌های بیشتری به آن اضافه شود.
  • مستقل بودن از پلتفرم های خاص: علی رغم اینکه دیگر زبان های برنامه نویسی از قبیل؛ سی و سی پلاس پلاس، در زمان کامپایل شدن، به کد ماشین خاص پلتفرم مورد نظر کامپایل می‌شوند، زبان برنامه نویسی جاوا و کدهای نوشته شده به این زبان، به byte code که کاملا مستقل از هرگونه پلتفرمی است کامپایل می‌شوند. byte code می‌تواند در فضای وب منتشر شده و توسط virtual machine و یا ماشین مجازی جاوا که تحت عنوان JVM هم شناخته می شود، بر روی پلتفرم های مختلف اجرا گردد.
  • سادگی: زبان برنامه نویسی جاوا بسیار ساده است و یادگیری آن نیاز به زمان کمی دارد. اگر مباحث مربوط به شی گرایی را بدانید، به سادگی می توانید زبان برنامه نویسی جاوا را یاد گرفته و به بهترین شکل ممکن از آن استفاده کنید.
  • امنیت: زبان برنامه نویسی جاوا و نرم افزارهای نوشته شده با استفاده از آن، از لحاظ امنیتی نیز بسیار قوی هستند. قابلیت امنیت در جاوا اجازه می‌دهد که بتوانیم نرم‌افزارهای عاری از ویروس را به سادگی ایجاد کنیم. مباحث مربوط به authentication و یا احراز هویت نیز بر اساس public key encryption و یا رمزنگاری کلید عمومی انجام می شوند. در رابطه با این موضوع در بسته ی آموزش ویدئویی رمزنگاری در دات نت صحبت کرده‌ایم.
  • معماری خنثی: کامپایلر زبان برنامه نویسی جاوا، object file های خنثی از لحاظ معماری ایجاد می‌کند که این موضوع باعث می‌شود کد کامپایل شده بتواند بر روی پردازنده های متعدد و متنوعی به سادگی اجرا شود. البته این موضوع به شرط آن است که java runtime system و یا سیستم محیط اجرای جاوا، بر روی آن ماشین وجود داشته باشد.
  • قابل حمل بودن: به خاطر اینکه کدهای نوشته شده با استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا، از لحاظ معماری سیستم خنثی هستند و به هیچ گونه از جنبه های خاص مربوط به یک ماشین وابستگی ندارند، نرم افزارهای نوشته شده با جاوا کاملاً قابل حمل هستند. کامپایلر در زبان جاوا با استفاده از ANSI C نوشته شده است که یک مرز بسیار شفاف و تمیز، از نقطه نظر قابلیت حمل پذیری و یا portability را در اختیار ما قرار می‌دهد که این موضوع زیر مجموعه ای از POSIX می باشد.
  • قوی بودن: قابلیت قوی بودن و یا robust بودن، یکی دیگر از ویژگی های زبان برنامه نویسی جاوا می باشد. زبان برنامه نویسی جاوا سعی می‌کند که تمامی شرایطی که منجر به ایجاد خطا می شوند را حذف کند و تمرکز خود را بر روی چک کردن خطاهای زمان کامپایل برنامه دارد. همچنین در زمان اجرا شدن برنامه نیز، خطاهای ایجاد شده را کنترل می کند.

پرووید: مرکز آموزش تخصصی برنامه نویسی و توسعه نرم افزار

نویسنده مطلب: پرووید

منبع مطلب

به فکر سرمایه‌گذاری هستی؟

با هر سطحی از دانش در سریع‌ترین زمان با آموزش گام به گام، سرمایه گذاری را تجربه کن. همین الان میتونی با لینک زیر ثبت نام کنی و ۱۰ درصد تخفیف در کارمزد معاملاتی داشته باشی

ثبت نام و دریافت جایزه
ممکن است شما بپسندید
نظر شما درباره این مطلب

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.