تجاربی که هر برنامه نویس مبتدی باید بداند

تجاربی که هر برنامه نویس مبتدی باید بداند
تجاربی که هر برنامه نویس مبتدی باید بداند
برای شما

1.با کدوم زبان برنامه نویسی شروع کنم؟

درطول این چندسالی که برنامه نویسی رو با B4A شروع کردم و بعد ها سراغ سی شارپ رفتم و الان با PHP کار میکنم به یه چیزی رسیدم اونم این بود که کافیه اصول برنامه نویسی رو بفهمید بعدا میتونید زبان یا پلتفرم برنامه نویسی خودتون رو تغییر بدید و پروژه تون رو با اون جلو ببرید.پس نکته اول:هیچوقت نگران زبان برنامه نویسی نباشید

2.شلوغش نکنید

هر پروژه ای که کار میکنید سعی کنید نظم و قوانین رو رعایت کنید

مثلا سعی کنید از کلاس ها و توابع بیشتر استفاده کنید تا خوانایی کد هاتون بالا بره و آپدیت و توسعه اون افزایش پیدا کنه.

شئی گرایی رو یاد بگیرید.

3.با ارور مهربون باشید

یک خاطره:

یادمه چندسال پیش برنامه ی اندرویدی مینوشتم که اطلاعات یک سایت رو از طریق گت المنت(جاوا اسکریپت) دریافت میکرد و توی دریافت عکس ها به یک مشکل برخورد کرده بودم که هرکاری میکردم رفع نمیشد.عجیب این بود که همه چیز کاملا درست نوشته شده بود و من تعجب میکردم که چرا باگ ایجاد شده.

بعد از یک هفته فهمیدم که کلمه src که مربوط به آدرس تصویر هست رو scr نوشتم 😐

-طبیعیه که توی هر برنامه ای که مینویسیم اروری دریافت کنیم چون ما هم آدمیزادیم و آدمیزاد میتونه اشتباه کنه.

مواقعی که به یه ارور عجیب و غریب برمیخورید سعی کنید جزییات رو بررسی کنید و فقط متکی به IDE نباشید که ارور شمارو برطرف کنه.

راه حل دیگه سرچ درباره ارور هست:هرچقدر سرچ خوبی داشته باشین زودتر میتونید ارور رو رفع کنید و پیشنهاد من به شما:انگلیسی سرچ کنید

4.کامنت بزارید

گاهی اوقات خودم یه کد هایی مینویسم که میدونم بعدا ممکنه اگه ببینم متوجه نمیشم چیه پس سعی میکنم انتها یا بالای اون کد یه کامنت قرار بدم که بعدا اگه قصد ویرایش یا توسعه پروژه رو داشتم راحت تر بازیابی کنم پروژه رو تو ذهنم.

این هم خوب نیست که برای هر خط کدی که مینویسید کامنت بزارید چون اینطوری هم وقت خودتون گرفته میشه هم پروژه تون تبدیل میشه به سررسید بقال سر کوچه D:

5.نترسید

ممکنه بعضی اوقات پروژه هایی براتون پیشنهاد بشه یا شما بخوایید تو سایت های فریلنسری مانند پونیشا پیشنهاد ثبت کنید تا برنامه نویسی کنید

تو اینطور مواقع اصلا نترسید که نمیتونید پروژه رو تکمیل کنید و تحویل بدید؛البته این به این معنی نیست که شما دست به نوشتن پروژه ای کنید که نتونید اون پروژه رو تکمیل کنید و باعث بشه ناامید شین.

سعی کنید حتما قبل از ثبت پیشنهاد و استارت پروژه روی کاغذ تمامی مراحل رو برای خودتون تو ذهن خودتون حل کنید و ویژگی هایی که درپروژه لازمه و شما نمیدونید رو یاد بگیرید تا هنگام انجام پروژه به مشکل برنخورید.

امضا:MoHsEn

نویسنده مطلب: mhsn_root

منبع مطلب

به فکر سرمایه‌گذاری هستی؟

با هر سطحی از دانش در سریع‌ترین زمان با آموزش گام به گام، سرمایه گذاری را تجربه کن. همین الان میتونی با لینک زیر ثبت نام کنی و ۱۰ درصد تخفیف در کارمزد معاملاتی داشته باشی

ثبت نام و دریافت جایزه
ممکن است شما بپسندید
نظر شما درباره این مطلب

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.